Mark Anthony

Skriv til Mark her og hør mere
om hvorfor motivation er vigtigt!

Mark har 20 års erfaring som foredragsholder og har holdt foredrag for 200.000 mennesker i mere end 20 lande. Han var blandt de første coaches i Nordeuropa og har opnået mere end 7000 timers erfaring som coach.

Mark har udviklet coaching konceptet Coaching Dynamics, skrevet lydbogen DRIVKRAFT og i samarbejde med Anne udviklet koncepterne Certificeret Motivator, Master Certificeret Motivator samt Heartwork – kundeservice i verdensklasse.

Mark er vært på de to populære podcasts: Iværksætterhistorier og
10-i-8 (motivation til hverdagen).

Anne Klok

Skriv til Anne her og hør mere
om hvordan du kan måle motivation.

Anne har arbejdet med motivation som strategisk indsatspunkt i 5 år. Hun har en baggrund indenfor international markedsføring og har blandt andet studeret på Universität Bern.
Anne har i samarbejde med Mark udviklet koncepterne Certificeret Motivator , Master Certificeret Motivator og Heartwork – kundeservice i verdensklasse.


Vi ønsker, at hjælpe mennesker og organisationer med, at opnå det de ønsker gennem et højt engagement i en meningsfuld indsats der fører til et positivt udbytte.

Vi tror på, at  ”Engagement er motivation og ejerskab i stærkt samspil” og det er vores mål at hjælpe flest muligt med, at opnå den optimale balance og mest kraftfulde samspil imellem disse to.