CERTIFICERET MOTIVATOR

Hvad siger de der er blevet certificeret som motivator om forløbet:

Jeg er svært fornøyd med Master Sertifisert Motivator kurset. Det er et utfordrende, spennende og inspirerende kurs. Foreleserne utfyller hverandre på en særdeles god måte – en super duo!
Gleder meg til å bruke det jeg har lært både om kartleggingsverktøyet og mest av alt hvordan jeg kan møte andre mennesker for at de skal bli mer motiverte og den beste utgaven av seg selv.
Birthe Stensland
Enhetsleder i Senter for kreftbehandling, Sørlandets Sykehus


Certificeret Motivator gav mig en masse brugbare værktøjer til min daglige gang som leder. Jeg fik fornyet energi og nye tilgange og metoder til min ledelsesstil. Jeg fik klargjort hvilken type jeg selv var som leder og blev klog på hvilke motivationstyper der er, at tage hensyn til og hvordan man navigerer rundt mellem dem. Jeg lærte hvordan jeg bedst muligt får alle mine medarbejdere med mig og ikke taber et par stykker undervejs mod vores fælles mål. Alt dette resulterede i, at mit stressniveau faldt betydeligt. Jeg følte mig bedre klædt på til min hverdag som leder. Jeg følte mig energifyldt. Jeg følte mig yderst motiveret.

Certificeret Motivator oversteg mine forventninger, hvorfor jeg i 2018 også deltog på Master Modulet. Her var det rart, at få opsummeret og genopfrisket hele det tidligere forløb, videns delt med de andre deltagere samt ligge yderligere på mine nyerhvervede kompetencer som Certificeret Motivator.

Jeg vil til hver en tid anbefale Certificeret Motivator til alle som tror på motivation som en altafgørende faktor i moderne ledelse – og tror man ikke på det, så gør man efter nogle timer i selskab med Mark Anthony og Anne Klok. De får mine varmeste anbefalinger med på deres vej.
Joachim Riis-Bernickow | Country Sales Manager


Der er ingen tvivl om, at der ligger en gedin teroretisk og erfaringsmæssig viden bagom kurset til Certificeret Motivator.
Det har været utroligt indholdsrigt og inspirerende at deltage på dette motivationskursus, hvor tanker, tilgang og praksis bliver vendt på hovedet og perspektiveret til eget arbejde og egne erfaringer.

Både Mark og Anne bidrager med/til en super dynamik og energi på kurset og vinkler emnet på en måde, så alle kan være med.
Jeg kan kun sige – jeg er blevet klogere ... både på egen drivkraft, de forskellige motivationstyper, hvorfor nogle af os arbejder bedre sammen med hinanden end med andre – jeg har fået højnet forståelsen af, hvad det er, der kan motivere den enkelte – definitivt brugbare værktøjer i mit arbejde. Vil du være mere klar i mæglet, når du skal forstå (dig selv) og peppe andre, så kan jeg absolut anbefale denne certificering!
Luise Moe Meyer,
Rådgiver og Coach i TRR, Malmø


 

Jeg tog denne certificering i 2018 og kan varmt anbefale dette forløb. Mark og Anne er meget kompetente indenfor motivation, hvilket smitter af på undervisningen og holdet. Det var en øjenåbner for mig og jeg har fået stort udbytte af kurset. Gå ikke glip af denne chance for at blive klogere på dig selv og din motivation samt bedre at kunne hjælpe andre med deres motivation.
Maja Andresen
Head of Test Management, Ørsted.

 Har netop gennemført kurset Certificeret Motivator. Når man kommer fra Jylland, er man helt naturlig lidt ”skeptisk” når man deltager på et kursus, der afholdes af en Københavner! Jeg kan ikke udtrykke det klart nok, det kursus er simpelthen fantastisk -  hold da op hvor blev jeg inspireret, fik fyldt tasken op med mange små som store værktøjer der med fordel kan anvendes, både på den korte, men også den lange bane.
De forskellige persontyper, der omtales og arbejdes med på kurset, betyder at du får et indgående kendskab til de typer af mennesker du omgås på dit arbejde og i din fritid. Hvem kan ikke bruge den information konstruktivt. Den største anerkendelse herfra, det kan ikke formidles bedre – Respekt.

John Thonsgaard
Produktionsleder hos Dragsbæk A/S.


CM- kurset er meget inspirerende og let å forstå da Mark er flink til å komme med eksempler på hvordan dette kan brukes både i min jobb som salgsleder og mitt  virke som Coach. Motivasjonsanalysen blir brukt to ganger i året på min arbeidplass og den gir utrolig treffende resultater på ansattes motivasjon og trivsel.
Jeg anbefaler virkelig dette kurset til Ledere, Coacher og alle som i det hele tatt ser viktigheten av å ha Motiverte medarbeidere!!

Dagfinn Pedersen, Salgsjef, Rørosmejeriet A/S


Kurset levede til fulde op til mine forventninger – og meget mere til! Mark er bl.a. fantastisk dygtig til at få dig til at reflektere over mange af de valg, som vi foretager hver eneste dag. Det handler om at finde den indre motivation og finde frem til kernen af det, som vi virkelig brænder for, og som kan fungere som drivkraft i hverdagen.
Har du lyst til at blive klogere og forstå alle aspekter omkring motivation får Mark Anthony mine bedste anbefalinger. Jeg har i hvert fald ikke før oplevet at blive flyttet så langt på så kort tid!

Kasper Laumann Hartlev
Eliteløber og –triatlet, personlig træner og foredragsholder.


Jeg har været så heldig, at deltage på Certificeret Motivator kurset hos Mark.

En helt igennem fantastisk oplevelse, lige fra tilmeldingen, selve kurset og opfølgningen. En meget unik, venlig og imødekommende oplevelse.
Selve kurset har givet mig nye spændende værktøjer, som jeg kan bruge både personligt og professionelt.
Mark har en fantastisk levende og humoristisk personlighed, og han er virkelig dygtig og skarp, til at belyse meget realistiske hverdagssituationer og problematikker. Han rammer total spot on!
Sådan et kursus kunne jeg sagtens blive afhængig af og det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager.
Kan varmt anbefales til alle! Alle mennesker ville have rigtig godt af et kursus hos Mark!

Louise Philipp
Manager hos Happy Forever.

 

Klik her og tilmeld dig næste Certificeret Motivator kursus


Er topmotiveret til at topmotivere andre såvel private, som virksomheder efter et topinspirende 3 dages seminar.
Mange tak til Mark Anthony og Anne Klok for super inputs og oplæring.
Glæder mig over at være en af de første i Danmark, der kan kalde sig Certificeret Master Motivator, og glæder mig specielt til at bruge de mange sindssygt spændende ting, både i træningsøjemed, men i høj grad også på andre områder såvel privat som erhversmæssigt.
Johnny Reimer Glerup,
Sundheds- og livstilscoach / Master Motivator

Creating motivation Mark Anthony
Politik og motivation
Dare to Share