Pressemeddelelse

­­­

Frederiksberg, d. 7. maj, 2018.

 

Kompetencegivende uddannelse flytter fra Nordsjælland til Nordjylland

Til september 2018 afholder motivationseksperterne Mark Anthony og Anne Klok deres populære kursus Certificeret Motivator på Scandic Reef i Frederikshavn.

Ideen er født i samarbejde med den nordjyske ildsjæl Lilly Pedersen, som har gjort et stort stykke arbejde for, at få kurset til Nordjylland.

”Det er utroligt vigtigt, at vi får vigtig kompetencegivende uddannelser og kurser til Nordjylland” udtaler Lilly og fortsætter  ”Der er et stort behov og en lyst og en vilje til, at uddanne sig og derfor glæder det mig, at vi nu også kan tilbyde dette vigtige kursus helt lokalt. Mark, Anne og jeg har et ønske og en tro på, at dette kun bliver det første af flere kurser og at vi i 2019 også kan tilbyde Masteroverbygningen til Certificeret Motivator i Nordjylland”

”Vi er utroligt glade for, at kunne tilbyde kurset i Nordjylland” udtaler Mark Anthony ”Vi har været privilegerede, at være i Nordjylland og holde foredrag og undervise flere gange og mærke lysten og engagementet og ikke mindst interessen for, at lære mere af det som vi specialiserer os i.

Derfor skal vi selvfølgelig ikke kun afholde det i Nordsjælland og flytter derfor for første gang vores kursus ud af hovedstadsområdet og altså til Frederikshavn.”

Mark understreger videre:
”Motivation er et meget vigtigt konkurrenceparameter. Og det, at forstå hvad der motiverer det enkelte menneske og en hel organisation er utroligt vigtigt.
Og det at skabe et motiverende miljø med motiverede mennesker bliver mere og mere vigtigt.

Vores kurser og uddannelser sætter motivation på agendaen som en decideret disciplin hvad enten det handler om dig selv og dit eget liv, eller ift. at lede, inspirere og udvikle mennesker og medarbejdere omkring dig.”

Udover at blive trænet og certificeret som Motivatorer, bliver deltagerne også certificerede som motivationsanalytikere i motivationsanalysen fra www.motivationanalyzer.com.

 

Kurset der strækker sig over 2 moduler afholdes første gang d. 18.-19. september og 3.-4. oktober på Hotel Scandic Reef.

 

Kontakt
Anne Klok, Mark Anthony ApS på tlf. 21737572
eller mail mymotivator@markanthony.dk

Tilmeld dig kurset i Frederikshavn her

Læs mere om kurset her

Creating motivation Mark Anthony
Politik og motivation
Dare to Share