CERTIFICERET MOTIVATOR & MOTIVATIONSANALYTIKER!

“Jeg kan ikke udtrykke det klart nok, det kursus er simpelthen fantastisk -  hold da op hvor blev jeg inspireret, fik fyldt tasken op med mange små som store værktøjer der med fordel kan anvendes, både på den korte, men også den lange bane.
Den største anerkendelse herfra, det kan ikke formidles bedre – Respekt”.

John Thonsgaard
Produktionsleder hos Dragsbæk A/S. Læs flere udtalelser fra kursusdeltagere her


Bliv en dygtig Motivator - tilmeld dig her

Motivation er det afgørende performance parameter idag hvad enten vi taler erhverv, skole og uddannelse, personlig udvikling eller sport.

Bliv dygtig til at motivere både i ”en-til-en” situationer, foran grupper, hele afdelinger og store forsamlinger.

Dette kursus er en stærk blanding af videnskab, teori og praktik og netop denne sammensætning gør, at du klædes på både med viden og samtidigt trænes i, at bruge den med det samme.

Lær at anvende de nyeste og mest anerkendte motivationsmodeller og tilgange.

Er du leder, coach, træner eller andet, og tror på, at det at brænde igennem som Motivator er afgørende, så vil du som Certificeret Motivator stå stærkere, end du gør nu.

Du deltager, fordi du ønsker at styrke dig selv som Motivator og fordi du tror på, at motivation er et afgørende performance parameter.

Du deltager, fordi du vil have endnu mere ud af din indsats og fordi du vil skabe gladere, mere tilfredse og produktive mennesker omkring dig.

Som Certificeret Motivator kan du målrette dine ressourcer og fokusere din indsats ud fra faktisk viden og effektive værktøjer og modeller.

Du lærer ikke blot hvad du skal og hvornår du skal det, men du lærer at brænde igennem, fordi du ved hvorfor og fordi du kan få andre til at se og forstå det samme.

Du lærer om de 7 motivationstyper og om hvilken type der motiveres af hvad.

Bliv certificeret motivationsanalytiker!
Som en stærk del af det teoretiske fundament for kurset og for din Motivator træning, certificeres du samtidigt som Motivationsanalytiker i markedets stærkeste motivationsanalyse fra www.motivationanalyzer.com.

Som en del af kurset får du adgang til systemet bag motivationsanalysen og du får adgang til at købe motivationsanalyser til eget brug/til brug i dit arbejde og eller din virksomhed.

Deltageren
Du tror på at motivation er vigtigt i udvikling af mennesker og organisationer.

Du vil dygtiggøre dig selv og øge effekten af dit arbejde med mennesker.
Du er leder, coach, konsulent, træner eller arbejder indenfor HR.

Du ønsker også, at kunne måle effekt og resultat af dit arbejde som Motivator og derigennem skabe mere tilfredse og produktive medarbejdere og kunder– fordi du bliver endnu bedre til at forstå og motivere dem.

Undervisere
Anne Klok, Senior Motivationsanalytiker og systemtræner
Mark Anthony, Motivationsekspert.

Kursus og certificering
4 dages kursus, samt certificering som både Motivator og Motivationsanalytiker.

Investering 11.250,- eks moms.

Inkluderet i din investering er:
4 dages kursus inklusiv forplejning.
1 personlig analyse og 1 case study analyse.
1 download af lydbogen DRIVKRAFT (skrevet og indtalt af Mark Anthony).

 


Kommende kursusdatoer:

Vinter 2020
tirsdag den 20. januar og onsdag den 21. januar 2020 (modul 1)
samt
tirsdag den 4. februar og onsdag den 5. februar 2020 (modul 2).

Alle dage fra kl. 8.30 til 15.30

Pris 11.250,- eks. moms.

Læs hele programmet her

Tilmeld dig her

OBS! Dette kursus er adgangsgivende til:
Certificeret Motivator MASTER modul 1.
Læs mere om vores CM master kursus her

 


 

Hvad siger deltagerne?

Der er ingen tvivl om, at der ligger en gedin teroretisk og erfaringsmæssig viden bagom kurset til Certificeret Motivator.
Det har været utroligt indholdsrigt og inspirerende at deltage på dette motivationskursus, hvor tanker, tilgang og praksis bliver vendt på hovedet og perspektiveret til eget arbejde og egne erfaringer.
Både Mark og Anne bidrager med/til en super dynamik og energi på kurset og vinkler emnet på en måde, så alle kan være med.
Jeg kan kun sige – jeg er blevet klogere ... både på egen drivkraft, de forskellige motivationstyper, hvorfor nogle af os arbejder bedre sammen med hinanden end med andre – jeg har fået højnet forståelsen af, hvad det er, der kan motivere den enkelte – definitivt brugbare værktøjer i mit arbejde. Vil du være mere klar i mæglet, når du skal forstå (dig selv) og peppe andre, så kan jeg absolut anbefale denne certificering!
Luise Moe Meyer,
Rådgiver og Coach i TRR, Malmø

 

Jeg tog denne certificering i 2018 og kan varmt anbefale dette forløb. Mark og Anne er meget kompetente indenfor motivation, hvilket smitter af på undervisningen og holdet. Det var en øjenåbner for mig og jeg har fået stort udbytte af kurset. Gå ikke glip af denne chance for at blive klogere på dig selv og din motivation samt bedre at kunne hjælpe andre med deres motivation.

Maja Andresen
Head of Test Management, Ørsted.

 

Læs flere udtalelser her

 

 

Creating motivation Mark Anthony
Politik og motivation
Dare to Share